“Liggen wij of liggen zij? Even meten.” (foto: Gerie Startman)
“Liggen wij of liggen zij? Even meten.” (foto: Gerie Startman)

Jeu de boulers opgehokt

HUISSEN - Het jeu de boules-spel wordt van oudsher in de buitenlucht gespeeld. Maar de weersomstandigheden in Nederland nodigen niet altijd uit om langdurig buiten te zijn. Zeker niet in het winterseizoen.


“Daarom prijzen wij van Jeu de boulesclub Lingewaard ons gelukkig met een verwarmde speelhal annex kantine waar het bij nat, koud en guur weer goed toeven is. Het is gebleken dat onze leden ook graag zouden willen spelen op een doordeweekse middag. Welnu daarin is voorzien. Want op 9 januari starten wij met het boulen op de donderdagmiddag.
Iedere bewoner van Lingewaard of de regio wordt hierbij van harte uitgenodigd. Vooraf aanmelden is niet nodig als u om 13.15 uur maar aanwezig bent. Wij hebben eventueel ook boules te leen en wij staan u met raad en daad terzijde. U mag vier keer meespelen zonder enige kosten. Daarna staat het u vrij om wel of niet lid te worden van onze vereniging. Ook blijven wij boulen op zondagochtend en driemaal per week ’s avonds. Maar altijd opgehokt, dus binnen. Wilt u eerst eens komen kijken, ook dat is goed. Er staan stoelen in de hal en de kantine is geopend voor een drankje."

Jeu de boulesclub Lingewaard is gevestigd aan het Kampstuk 23b in Huissen (bij de brandweerkazerne). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geert Klein Middelink (mobiel: 06 12506860). Kijkt u ook eens op www.jbcl.nl.