Afbeelding

Damminga 60 jaar

een begrip in Arnhem

ARNHEM - Damminga heeft drie generaties geleden, in 1960, in de binnenstad van Arnhem een textielwinkel geopend. Ondertussen is Damminga uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Nathanael Damminga heeft tijdens het afronden van de locatie in de Beekstraat gezien hoe begaan klanten zijn met het familiebedrijf. Mede door de unieke binding die klanten hebben met het bedrijf heeft Nathanael besloten de zaak voort te zetten. Sinds 2016 is Damminga gevestigd aan de woonboulevard Arnhem en is een samenwerking aangegaan met beddenspeciaalzaakketen Morgana. In de showroom van ruim 1000m2 heeft Damminga een innovatieve collectie met onder andere Ergosleep en een 'shop in shop' van Tempur.

Damminga heeft ook haar eigen lijn matrassen, hoofdkussens en dekbedden. Het uitgangspunt van de Damminga lijn is kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor een betaalbare prijs. In december 2019 heeft de showroom een enorme upgrade gekregen qua beleving en inspiratie. Met compleet nieuwe boxspringstudio, een ruimte waarin uw best persoonlijke boxspring geheel naar wens samen te stellen is. Daarnaast zijn er in de ledikantenteststudio twee keer zoveel ledikanten geplaatst. En met de nieuwe Nolte kastenstudio en 3D-ontwerpprogramma, adviseert, ontwerpt en realiseert Morgana Damminga, kasten voor elke ruimte.

Met de sfeervolle winkel, vol met inspiratie voor in de slaapkamer gaat Damminga 2020 in met het vieren van haar 60-jarige jubileum. Morgana Damminga heeft een jong, enthousiast en gedreven team waarin de derde generaties Dammingaatjes graag mee denkt en de klant begeleidt in de best persoonlijk slaapoplossing. Ook laat Damminga senior zo nu en dan ook zijn gezicht nog zien.

Morgana Damminga, Venlosingel 21, Arnhem, 026 4425108, www.damminga.nl.