Afbeelding
Foto:

De verkiezing van de meest

klantvriendelijke ondernemer 2020 in Bemmel

BEMMEL - U heeft het altijd al willen zeggen, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Wie vindt u de meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel? De winnaar van deze verkiezing mag het hele komende jaar deze titel dragen. Deze verkiezing wordt nu voor het derde jaar gehouden.


Bij uw keuze maakt het geen verschil waar of wat u iets heeft gekocht, of dat u zaken heeft gedaan met een van onze dienstverleners (makelaar, verzekeraar, notaris, sport, financieel adviseurs et cetera). Dit geldt natuurlijk ook voor de horecaondernemers. Vaak kent u de ondernemer zelf niet, maar wel het personeel waar u mee te maken heeft. Het gaat er uiteindelijk om welke klantervaring u bij het bedrijf heeft gehad.

U kunt tot en met 31 januari uw stem uitbrengen. Ga hiervoor naar de website www.beleefbemmel.nl/winactie. In de vorige editie van Hét Gemeente Nieuws was per abuis een verkeerde website vermeld. Kijk ook even goed naar de spelregels. Een keer stemmen per e-mailadres. Niet dezelfde ondernemer op 1, 2 en 3 en zonder toelichting geen geldige stem. Door te stemmen kunt u 100 euro winnen. Er worden liefst drie prijzen van 100 euro verloot onder de deelnemers.

De winnende ondernemer wordt officieel bekend gemaakt op maandag 16 maart tijdens de algemene ledenvergadering van onze ondernemersvereniging Beleef Bemmel. In die periode worden ook de winnaars van de geldbedragen geïnformeerd.