Afbeelding
Foto:

Wilt u uw briljante eigen gehoor terug van vroeger?

Bezoek dan snel Janssen Hoorzorg in Bemmel

BEMMEL - Zojuist terug van de EUHA, de grootste gehoor-technische beurs van de wereld, staat Janssen te popelen om zijn klanten de nieuwste ontwikkelingen op gehoorgebied te vertellen. En uiteraard zelf te laten horen en ervaren, want wat gaan de ontwikkelingen snel.

Bellen en streamen van muziek of spraak rechtsreeks naar uw hoortoestellen is eigenlijk gemeengoed aan het worden. Daarnaast worden toestellen nu serieus goed in het opladen, en horen batterijtjes- perikelen steeds vaker tot het verleden. Prettig voor het milieu, uw portemonnee en voor uw gemak.

Gratis lader bij 2x de Linx Quattro 9 r

De Resound LiNX Quattro 9 is het beste hoortoestel van de firma gevestigd in Westervoort. Zij waren een zeer vroege adapter van de moderne 2.4GHz streaming techniek, nu alweer de derde generatie. Daarmee komen bovengenoemde zaken als bediening via een app (gratis voor gebruikers) , muziekstreamen of op hoge kwaliteitsniveau bellen via uw toestellen allemaal voor handen. Resound gaat ook mee in de ontwikkeling voor ondersteuning op afstand voor de klant maar daarover de volgende keer meer.

"Wilt u ook een zeer hoge geluidskwaliteit ervaren, en uw eigen gehoor van vroeger weer zo dicht mogelijk benaderen kom dan snel voor een proef met de oplaadbare Quattro 9's en ontvang de lader a 225 euro cadeau bij aanschaf voor 31 december '19."

Voor iedere portemonnee heeft Janssen Hoorzorg een passende oplossing. Voor de terugkerende klanten na 5 jaar is er nu een jaar gratis batterijenactie, ook bij het aanbrengen van een nieuwe klant. "En mocht u klaar zijn voor oplaadbare toestellen, dan krijgt u de lader van Janssen cadeau. Graag snel tot ziens (en vooral tot horens).

Janssen Hoorzorg, De Pollenbrink 5; 0481 769037; info@janssenhoorzorg.nl.