Afbeelding
Foto:

Massagesalon Anchalee: zorg goed

voor je lichaam tijdens deze koude dagen!

BEMMEL - De dagen worden korter, we bewegen iets minder en het wordt langzaam kouder. Wanneer het lichaam minder in beweging is wordt de doorbloeding ook minder gestimuleerd en worden afvalstoffen niet voldoende afgevoerd. Dit kan resulteren in lichamelijke klachten, denk hierbij aan pijn in de rug, migraine, gespannen schouders en nek en minder energie.

Wanneer het weer omslaat komen de spieren ook meer onder spanning te staan. Je herkent het vast wel dat wanneer het koud is je meer in elkaar zit en je lichaam zich moeilijk kan ontspannen. En dat terwijl ontspanning en voldoende rust nemen heel belangrijk is voor onze gezondheid. Wanneer we in drukke tijden niet ontspannen en ons lichaam geen rust geven, kan dat geestelijke klachten opleveren. Langdurige stress is heel slecht voor je gezondheid.

Laat je daarom lekker masseren in onze massagesalon met warme olie door onze ervaren masseuses. Profiteer nog van de najaarsactie: 75 minuten voor slechts 49 euro. Anchalee massagesalon is gevestigd in het centrum van Bemmel (Deken Dr. Muderstraat 6B, boven het notariskantoor). Bel voor het maken van een afspraak met 06 57060794 of kijk op onze website www.anchalee.nl voor meer info.