De gepromoveerde paren van de B-lijn naar de A-lijn. (foto: C. Matzinger)
De gepromoveerde paren van de B-lijn naar de A-lijn. (foto: C. Matzinger)

Nieuws van de Bridgeclub Gendt

GENDT - Na een spannende, maar vooral gezellige strijd, is de tweede ronde van het speelseizoen 2019/2020 van de bridgeclub Gendt afgesloten.

In de speellocatie de Klok Horeca in Gendt werden in de vijf speelavonden de volgende resultaten geboekt in de drie lijnen van de club:

In de A-lijn eindigden op de eerste plaats: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, gevolgd door Nico en Toos van Alst op de tweede plaats en Lenie Janssen en Liesbeth Puiman op de derde plaats.

In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats: Ineke en Sjaak van der Vegt, op de tweede plaats: Ad Augustin en Gé Lijbers en op de derde plaats: Thea van Haaren en Truus Schrooten. (foto).

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: Annie Janssen en An Nissen op de eerste plaats, Gerard Peek en Jos Roelofsen op de tweede plaats en Piet Gerritsen en Piet van der Horst op de derde plaats.

Bridge is een interessant kaartspel, dat je samen met een partner speelt. Lijkt het bridgespel u ook wat of wilt u er meer van te weten komen? De bridgeclub Gendt biedt de mogelijkheid het te leren middels een bridgecursus. Tevens is er een cursus als u behoefte heeft aan verbetering van uw bridgespel. Alle informatie hierover en ook andere wetenswaardigheden staat op de site van de club: www.bridgeclubgendt.nl.