Van 21 tot en met 27 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. De boogschutter is optimistisch en toekomstgericht. Plannen maken is hun ding. In hun positiviteit overschatten ze nog al eens hun eigen mogelijkheden. Ze hebben een goed gevoel voor humor (Toon Hermans was een dubbele boogschutter). Maar af en toe word je moe van hun practical jokes. Ze voeren vaak het hoogste woord.

RAM van 21 maart t/m 20 april
In het komende weekend ben jij nogal rusteloos. Op zondag is het oppassen geblazen want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. En je reageert iets te rel op de ander. Volgende week woensdag ben jij een kei in het goed verdelen van jouw energie. Zo kun je in no time bergen werk verzetten.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag de 21e voel jij je niet op je gemak. Dat kan te maken hebben met het gezelschap waarin je verkeert. Aanstaande zaterdag is er iemand die jou uit de tent wil lokken. Trap er niet in! Op zondag heb je veel geluk. Waar ga je dat beproeven? Misschien wel in het casino in Nijmegen!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande zaterdag moet je ergens naartoe waar je helmaal niet wil zijn. Aanstaande maandag lopen gevoelens en gedachten door elkaar. Je kunt het niet goed verwoorden. Vanaf dinsdag gaat jouw planeet Mercurius naar Steenbok. Dat geeft een periode waarin je maatschappelijk vooruit kunt komen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande zaterdag is een beetje een baaldag. Maar op zondag voel jij je juist heel erg goed. Wel oppassen dat je geen ruzie krijgt door een te snelle respons van jouw kant. Op maandag heb je veel te vertellen. De nieuwe maan op dinsdag is een goed moment om nieuwe dingen te ondernemen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vanaf vrijdag loopt jouw hemellichaam, de Zon, in het teken boogschutter. Dan breekt de tijd aan waarin je anderen kunt verrassen met cadeautjes. Iets wat jij graag doet. Aanstaande maandag kun je overhoop liggen met een leidinggevende of met de overheid. Dat kan vervelende consequenties hebben.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op zaterdag ben jij erg ontevreden. Waarschijnlijk over jezelf. Op volgende week maandag neem je iets teveel hooi op je vork. Jouw reactie hierop is erg emotioneel. Vanaf dinsdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken steenbok. Dat kan maatschappelijke vooruitgang geven. Een promotie?

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag reageer je erg emotioneel op een ruzie onder vrienden. Je baalt er erg van. Op zaterdag zit je niet lekker in je vel. Daardoor ben je ook nogal knorrig. Aanstaande zondag is jouw geluksdag. Misschien win je een prijsje of krijg je goed nieuws. Dat werkt heel motiverend.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag kun je eindelijk ergens een punt achter zetten. Maar op zaterdag lig je overhoop met je eigen emoties. Op zondag uit je je emoties, maar is er een grote kans dat je dat niet in dank afgenomen wordt. Volgende week woensdag laat jij je leidinggevende kwaliteiten zien.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande vrijdag om 16:00 uur precies begint de Boogschuttertijd weer. Voor jou het begin van een feestelijke periode. Aanstaande zondag staan de planeten goed om een gokje te wagen. Volgende week maandag ben je erg lang van stof. Grote kans dat jouw boodschap niet overkomt.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Tot en met het komende weekend is jouw stemming wisselend. Op maandag lig jij in de clinch met iemand die jouw leven voor je wil regelen. Vanaf dinsdag loopt de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat geeft een periode waarin je graag socialiseert en je wellicht een reisje maakt.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande zondag is de sfeer explosief. Er ontstaat uit het niets ruzie. Jij verzet je tegen allerlei dingen. Maar zo kennen wij jou! Maandag ben je het met iemand niet eens. Volgende week woensdag heb je veel energie en kun je zaken voor elkaar krijgen die je al lange tijd wilde.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vlak voor het weekend ben jij in een rothumeur. Maar aanstaande zondag ben je juist in een hele hoopvolle en positieve stemming. Misschien wel door het goede nieuws dat jouw kant op komt. Maandag heb je de neiging om over kleine dingetjes te struikelen. Is dat het wel waard?