Afbeelding
Foto:

Doreen's Rijlaarzen uitgegroeid tot

de paardrijlaarzenspecialist van Nederland

BEMMEL - Doreen's Rijlaarzen komt voort uit de liefde en passie voor paarden van Doreen Proos. Van jongs af aan is zij gefascineerd door paarden. Zij begon dan ook te rijden op jonge leeftijd en was niet bij de plaatselijk paardenhouder weg te slaan.

Al snel volgde er een eigen paard waarmee zij ook wedstrijden ging rijden. In het begin naast dressuur ook springen en crosscountry, maar later ging zij zich toeleggen op de dressuur en niet bepaald zonder succes. Tien jaar geleden resulteerde dit in haar eigen winkel gespecialiseerd in rijlaarzen. Inmiddels heeft zij tweehonderd paar op voorraad. Het merendeel van haar klanten komt veelal door mond op mond reclame in Bemmel terecht.

Om aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen, werkt zij uitsluitend samen met een Nederlandse fabrikant genaamd Derby Rijlaarzen, een bedrijf dat bestaat sinds 1922. Het prijs kwaliteitsverhaal is niet te verbeteren. Alle rijlaarzen worden volgens traditionele ambacht zorgvuldig met de hand gemaakt. Door een uitstekend relatie met Derby Rijlaarzen is Doreen in staat om een buitengewone service te bieden.

Heden ten dage mogen ruiters en amazones met allerlei kleuren en typen rijlaarzen op wedstrijden uitkomen. Niet zo heel lang geleden waren er uitsluitend zwarte laarzen toegestaan. Tegenwoordig willen veel ruiters dat hun rijlaarzen passen bij hun rijjas, cap en zadel. De keus in rijlaarzen is inmiddels zeer breed geworden en daarbij kan men ter plekke in Bemmel de vele mogelijkheden bekijken. Vaak neemt men de complete rij-uitrusting mee, opdat de rijlaarzen perfect matchen. De levertijd voor op maat gemaakte rijlaarzen is slechts drie weken.

Van ruiters die langskomen is een veel gehoorde opmerking is "wauw, wat een snoepwinkel". Door het grote assortiment kunnen veel rijlaarzen bekeken, gepast en besproken worden waardoor de ruiter precies weet wat voor hun de goede keuze is. Doreen's Rijlaarzen heeft naast de mogelijkheid om persoonlijke rijlaarzen op maat te laten maken ook het hele jaar door scherpe aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot meer dan vijftig procent.

Een bijkomende voordeel van haar 'showroom aan huis' zijn de ruime openingstijden, zeven dagen per week.

Doreen's Rijlaarzen, De Plak 84 Bemmel; www.dressuurtotaal.nl.