Het team van Hair-Crew tijdens het bedrijfsuitje: een ballonvaart waarmee het team ook letterlijk tot grote hoogte steeg!
Het team van Hair-Crew tijdens het bedrijfsuitje: een ballonvaart waarmee het team ook letterlijk tot grote hoogte steeg! Foto:

Klanten waarderen de specialismen van de kapsalon

Kwaliteit Hair-Crew stijgt tot grote hoogte!

HUISSEN – Hair-Crew is een kapsalon met een team van specialisten, die niet alleen de klant in de watten weten te leggen, maar ook een ongelooflijke hoge kwaliteit leveren. Klanten weten dit te waarderen, hetgeen onder meer blijkt uit de meer dan twaalfhonderd reviews met een gemiddelde van 9,3%!

Chantal -de rechterhand van Debbie-, Savora, Carmen, Joëll en Eva vormen samen met eigenaresse Debbie een hecht team, dat uitstekend op elkaar is ingespeeld en elkaar meer dan uitstekend aanvult. Ieder heeft zo haar eigen specialisme. De klant is er zeker op de juiste plek als het naast knippen ook bijvoorbeeld gaat om kleuren, keratinebehandeling, omvorming en extensions. "En we trainen iedere maand zelf onder leiding van Nederlandse topkappers om onze kwaliteit met de allernieuwste trends en kniptechnieken op een nòg hoger peil te brengen."

"Onze filosofie is de klant te helpen op een manier zoals we zelf ook geholpen willen worden", zegt Debbie. "Voordat we überhaupt de schaar pakken, luisteren goed naar de wensen van de klant." Service staat er hoog in het vaandel, waarbij het verrukkelijke kopje 'aangeklede' koffie of thee niet ontbreekt.

Gezien de reacties wordt de werkwijze van Hair-Crew erg op prijs gesteld. "Ik voel me thuis en helemaal op m'n gemak hier in de salon", wordt veel gehoord. De relaxte sfeer en de uitgebreide aandacht worden gewaardeerd. "Sinds kort geven we per behandeling vijftien (!) minuten extra aandacht. Even uit die haastige wereld, heerlijk voor de klant", aldus Debbie, die blij is met de vele trouwe klanten. Voor hen zijn er speciale acties: zie hiervoor de website.

Hair-Crew, Brink2, Huissen; 026 3250325; www.hair-crew.nl; ook op facebook en instagram.