Sjaak onderweg op ijs. (foto: Website Sjaak Lucassen)
Sjaak onderweg op ijs. (foto: Website Sjaak Lucassen)

R1 Sjaak bij MCKO Doornenburg

DOORNENBURG - Vrijdag 22 november komt Sjaak Lucassen, bekend als R1 Sjaak, naar Motorclub Kort Oisterwijk in Doornenburg om een presentatie te geven over zijn avonturen.


Sjaak is een avonturier die met humor en plezier presentaties geeft over zijn mooie en opmerkelijke belevenissen met zijn Yamaha R1 racemotor. Daarmee reed hij jaren door alle continenten. Over hoge bergpassen, door hete droge woestijnen, kletsnatte en moeilijk begaanbare glibberige 'paden' in oerwouden, over besneeuwde en verijsde wegen van het hoge noorden in extreme kou. Niets is Sjaak te gek zolang hij met zijn speciaal geprepareerde motor op pad kan!

Sjaak’s presentatie gaat over zijn koude winterse avonturen, aangevuld met foto’s, filmpjes en humor. Dit alles in het clubhuis van MCKO, adres: Vijzelpad 13 in Doornenburg. De gratis koffie en thee staan klaar vanaf 19:30 uur, de presentatie start om 20:00 uur. "We vragen geen entree, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd."

Zwerfvuil verzamelen in Haalderen helpt

HAALDEREN - Zaterdag 2 november is er in Haalderen opnieuw zwerfvuil verzameld.

"We zien dat er steeds minder zwerfvuil achtergelaten wordt en dat mag dan ook wel eens in de krant. Dank ieder die hieraan meewerkt.
De volgende zwerfvuilactie is op zaterdag 4 januari om 09.30 uur. We gaan dan de restanten van het vuurwerk in Haalderen opruimen. Verzamelen Sallandstraat 9 in Haalderen."