Voorzitter H. Leemreise samen met jubilaris Henk en Lies de Wijse. (foto: Chantal Staal)
Voorzitter H. Leemreise samen met jubilaris Henk en Lies de Wijse. (foto: Chantal Staal)

Feestmiddag Vliegende Post

HAALDEREN - In het weekend van 26 oktober werd de jaarlijkse feestavond van De Vliegende Post gehouden in het clubgebouw.

Met een drankje en een heerlijk warm buffet werd het seizoen 2019 besproken en werden de kampioenen op gepaste wijze gehuldigd.
Henk de Wijse werd gehuldigd als 50-jarig lid van de vliegende post. In 1962 was Henk al lid van de VPH en na een twee jaar lidmaatschap in Elst is hij vanaf 1967 altijd lid gebleven en bij de kampioenen van de club aanwezig. Het seizoen 2019 werd gekenmerkt door de warme zomer en de enorme verliezen van de jonge duiven.

Nu de kweek weer in zicht komt is elke postduivenliefhebber weer volle goede moed om een klasse duif te gaan kweken. Onze leden Harry Lichtenberg en Dik Peters moeten om gezondheidsredenen helaas met de duivensport stoppen. Jan Weijers gaat na het overlijden van zijn vader alleen verder in de duivensport. Met Luc van Zadelhoff hebben we weer een echt jeugdlid in ons midden en hij zal in het nieuwe seizoen met een mooi ploegje oude duiven de strijd gaan aanbinden met de 'oude' garde."