Van 31 oktober tot en met 6 november

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS SCHORPIOEN. Dit is hét teken van specialisatie. In hun werk richten ze zich graag op één ding. Onderzoeken, research en recherchewerk hoort bij dit teken. Ze zijn fanatiek in wat ze doen. Nieuw leven past bij hen dus ze zijn uitstekende vroedvrouwen. De dood hoort ook bij dit teken dus werken ze bijvoorbeeld als begrafenisondernemer of onderhouden ze een kerkhof.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag ben jij in een uitstekende bui. Maar op zaterdag ben je snel geprikkeld. Pas op dat je een goede relatie met jouw felle reactie niet ondermijnt. Volgende week dinsdag kun je gemakkelijk terecht komen in een soort machtsstrijd. Degene tegenover je is waarschijnlijk sterker dan jij bent.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zaterdag krijg je te maken met een (financiële) tegenvaller. Het is geen goed idee om te lenen! Volgende week dinsdag werkt er iemand op jouw zenuwen. Toch zoek je steeds zijn gezelschap op. Op woensdag wil iemand iets van je, maar heb jij daar helemaal geen zin in.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag gaat jouw planeet Mercurius (schijnbaar) achteruit lopen. Dat geeft een periode van bijna drie weken waarin de dingen niet precies lopen zoals jij zou willen. Afspraken worden afgezegd en je loopt het gevaar dat je dubbele afspraken maakt. Leg je daarom nergens aan vast.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag en vrijdag ben jij in een vrolijke bui. Je maakt grapjes en je bent heel positief. Daarom is het wonderlijk dat je op zaterdag helemaal in je schulp kruipt. Je verkrampt als het ware. Op zondag laat jij je gelukkig weer een beetje opvrolijken. Na het weekend werk jij het liefste in je eentje.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vlak voor het weekend voel jij je enorm krachtig. Je kunt de wereld aan! Maar tegelijkertijd heb je de neiging om je eigen mogelijkheden te overschatten. Pas op dat je niet teveel hooi op je vork neemt, leeuw. Het weekend verloopt rustig en op maandag ben jij in een zeer kritische stemming.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf donderdag loopt jouw planeet Mercurius (schijnbaar) achteruit. Dat geeft een periode van bijna drie weken waarin je geconfronteerd wordt met zaken uit het verleden waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Een soort inhaalslag dus. Je krijgt de kans om het perfect af te leveren.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf vrijdag loopt jouw planeet Venus in het teken boogschutter. Dat geeft jou positieve kracht. Die heb je de komende dagen hard nodig. Op zaterdag is er iemand licht depressief en kun jij diegene de weg wijzen. Volgende week woensdag worstelt er iemand met 'de liefde'. Jij treedt bemiddelend op.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vrijdag kom jij heel krachtig uit de hoek. Door jouw zelfverzekerde houding lukt dan ook alles! Op zaterdag uit jij je ongenoegen over andermans gedrag. Pas op dat de jij pot bent die de ketel verwijt. Volgende week dinsdag kan er gemakkelijk ruzie ontstaan. Dat kan tot een heftige breuk leiden!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op vrijdag heb je de neiging om jezelf te bewijzen. Pas op dat je niet teveel bravoure vertoont. Vanaf vrijdag gaat de planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft enkele weken kleine voordelen. Dat kan materieel zijn maar ook sociaal gaat het jou voor de wind. Je verbindt je gemakkelijker.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
In het weekend spelen er relationele spanningen. Dat kan binnen de familie zijn, maar ook met anderen loopt het contact stroef. Jij hebt het idee dat dit aan de ander ligt. Maar steek ook de hand in eigen boezem. Wat meer vriendelijkheid doet wonderen. Met stroop vang je meer vliegen!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
In het weekend lukt het je niet om tot de ander door te dringen. Dat is voor jou erg frustrerend. Jij blijft maar bruggen slaan tegen beter weten in! Rond volgende week dinsdag speelt er weer zo iets maar had jij niet verwacht dat de ander 'niet thuis' zou geven. Je bent even op jezelf aangewezen.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag ben jij erg gevoelig, maar zie je ook van bepaalde zaken de humor in. Op vrijdag lig je in de clinch met iemand die alles beter weet. Je kunt ten strijde trekken maar je kan die persoon ook links laten liggen. Aan jou de keuze. Volgende week dinsdag ben je blij dat iemand jou te hulp schiet.