Zin in een Blind Date?

BEMMEL - Zaterdag 2 november organiseert TOP in Bemmel weer een Blind Date, dus dat wordt een spannende avond. TOP licht alvast een tipje van de sluier.

In het programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival proberen de ander te begrijpen. Hij/zij deed al eerder een poging daartoe, maar het hoofd werkte niet mee. Want wat denkt hij/zij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is het geweten wel zo betrouwbaar? De zoektocht resulteert in een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen. Afijn: Bent u avontuurlijk ingesteld en staat u open voor nieuwe ervaringen, gooi dan alle schroom van u af en kom gewoon kijken! De Volkskrant noemde deze cabaretier 'een fijne Freek de Jonge-light' en Het Parool vroeg zich af of er 'een verborgen steekje los aan hem is'.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 15,00 euro per stuk (inclusief consumptie) en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.