Promotie in het winkelcentrum voor de Longloop. (foto: Geert de Bruin)
Promotie in het winkelcentrum voor de Longloop. (foto: Geert de Bruin)

Wandelen is een cadeautje voor je longen!

BEMMEL - Het is zo ver! Op zondag 3 november mógen we meedoen aan de eerste Longloop in Bemmel!

Op zondag 3 november kan iedereen, jong en oud, meedoen met de eerste Longloop die in Nederland wordt georganiseerd door stichting deBol! De officiële opening is om 09.30 uur bij De Kinkel, Van Ambestraat 1 in Bemmel, u kunt van 10.00 tot 14.00 uur starten voor de routes van 3/ 5/ 10km vanaf De Kinkel.

De dames van deBol hadden het streven om 400/ 500 wandelaars puur te laten genieten van het mooie Bemmel en daarmee een groot bedrag op te halen voor het goede doel: meer onderzoek voor gezonde longen! Zoals het er nu naar uitziet (24-10) halen we dat aantal nog niet, maar daar kunt u iets aan doen! "Schrijf meteen in op: www.longloop.nl//bemmel. Inschrijven kan ook op donderdag 31 oktober in het winkelcentrum in Bemmel of op 3 november bij De Kinkel! Doe mee! Als u niet zo ver kunt, loopt u toch de zogeheten 'ereronde' van 600m mee!

Laat uw deelname sponsoren en draag bij aan het goede doel. Loopt u niet maar wilt u toch uw steentje bijdragen? U kunt ook een deelnemer of team doneren. U bent welkom in Bemmel, de dames van deBol staan graag garant voor een onvergetelijke, zinvolle, sportieve wandeltocht en hopen dat het een dag met een gouden randje zal worden! Als je meedoet ben je adembenemend goed bezig!"

Informatie: www.debolbemmel.nl 06 54975063 / 06 22540214.