Impressie van dynamictennis. (foto: G. Vink)
Impressie van dynamictennis. (foto: G. Vink)

Open Gelderse kampioenschappen

dynamictennis in sporthal Walburgen Gendt

GENDT - Op zaterdag 2 november worden de open Gelderse kampioenschappen dynamictennis gespeeld in sporthal Walburgen in Gendt. De wedstrijden beginnen om 9.30 uur en de prijsuitreikingen zijn om 16.00 uur.

Er wordt gespeeld in vier categorieën: damesdubbel 55-, damesdubbel 55+, de herendubbel 55- en de heren dubbel 55+.' s Morgens worden de selectiewedstrijden gespeeld, waarna 's middags de poules gemaakt worden waarbij iedereen op sterkte ingedeeld is en er gespeeld wordt om het kampioenschap in de verschillende klassen.

Gezien de inschrijvingen belooft het een spannend kampioenschap te worden. Ook spelen er een enkele Gendtse teams mee. Het is zeer de moeite waard om te komen kijken, de entree is gratis. Misschien geeft een en ander aanleiding om ook eens dynamictennis te spelen. Op dinsdagmiddag is er nog voldoende ruimte, de eerste vier lessen zijn gratis, waarna je vrijblijvend kunt beslissen of je verder wilt gaan. Op 12 oktober hebben we in het kader van de fitheidstest van het SWL aan het einde demonstraties gegeven, waarbij er een aantal heeft aangegeven dynamictennis te willen gaan spelen.

"Het is een sport voor jong en oud en je blijft er fit bij. Na afloop drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee en kunnen we onderling onze ervaringen met elkaar uitwisselen. Er wordt alleen op recreatieve basis gespeeld; alles mag, niets moet. We spelen van 15.00 tot 16.30 uur. Materialen zijn aanwezig allen sportschoenen zijn vereist. Loop gerust eens binnen en ontdek dynamictennis.