Afbeelding
Foto:

Kinderkleding-

en speelgoedbeurs

DRIEL - Op zaterdag 9 november wordt er door Kledingbeurs Driel weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Opnieuw is er weer voor een klein prijsje, najaars- en winterkinderkleding in de maten 50 - 176 te koop.

Ook biedt de beurs speelgoed, verkleedkleding, dvd's, boeken, gezelschapsspellen, babyartikelen en schoenen aan. Al voor enkele euro’s kunt u met een tas vol mooie kleding naar huis! Ook is er voor de dure decembermaanden volop keus in speelgoed.
Met hulp van onze vrijwilligers proberen we er weer een mooie en feestelijke beurs van te maken. De beurs vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur in zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. De toegang tot de beurs is gratis. Er mogen helaas geen (hand)tassen, buggy`s, maxi cosi`s en draagzakken mee naar binnen. Bij binnenkomst ontvangt een bigshopper; hierin kunt u uw portemonnee meenemen. Na het shoppen levert u de bigshopper weer in. Bij de kassa kan alleen contant betaald worden; pinnen is helaas niet mogelijk.

Het is nog mogelijk om u aan te melden als vrijwilliger voor zaterdag 9 november. Wilt u hier meer informatie over en/of op de hoogte blijven van de aankomende beurzen, dan kan dat door ons te liken op Facebook of door ons een mailtje te sturen naar kledingbeursdriel@hotmail.com. De overgebleven kleding en speelgoed wordt geschonken aan het goede doel.