Afbeelding
Foto:

Als je bij het wieden de wortels vergeet…

DOORNENBURG - Op zondag 27 oktober om 14.00 in de kerk van Doornenburg presenteert Simone Grimberg haar nieuwe thriller Onkruid. Twee jaar geleden werd haar debuut Niemand die me ziet met veel lof ontvangen.

Met gepaste trots vertelt Simone over haar inspiratie voor het schrijven van een nieuw verhaal met het rechercheduo Liesbeth en Inge. Beide gaan op onderzoek uit als een jonge zedendelinquent ontsnapt uit een survivalkamp. Ze storten zich op een zaak die jaren geleden leek afgesloten en stuiten op familiegeheimen en stilzwijgen. 'Ook dit boek is net als mijn debuut gebaseerd op waargebeurde elementen. Er is mij onlangs verteld dat het mijn werk is om naar buiten te brengen wat anderen verzwijgen en in Onkruid doe ik dat meer dan.'

Voor de presentatie heeft Simone een speciale gast uitgenodigd die veel aandacht heeft op social media. 'Daar heb ik bewust over nagedacht. Ik zocht iemand met bravoure, charisma, en iemand die veel volgers heeft die zich kunnen identificeren met de onderwerpen waar ik over schrijf. Tisjeboy Jay beweegt de mensen op een enthousiaste manier naar zichzelf te kijken en wat van hun leven te maken. Daarom past hij perfect bij mijn boekpresentatie.

Ook uw bericht in de krant?

LINGEWAARD - Wilt u ook iets onder de aandacht brengen? Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Klik op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben en zet vervolgens uw bericht in het tekstvak. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.