Afbeelding

Een nieuwe tijd met Happy Spirit

ARNHEM - Spiritualiteit en een bewust leven gaan hand in hand anno nu. Het lijkt alsof er een nieuwe tijd is aangebroken. Een tijd waarin we steeds beter voor onszelf zorgen en bewust zijn een pre is.

Edelstenen- en spirituele winkels schieten als paddenstoelen uit de grond. In Arnhem hebben we sinds vier jaar Happy Spirit. Een plek om prachtige stenen te kopen, adviezen te krijgen of gewoon even lekker op te laden. Geen dromerig zweven maar spiritualiteit anno 2019. Eigenaar Jochem Anthonijsz geniet landelijke bekendheid als heler, mensen komen van heinde en verre voor een consult.

Happy Spirit heeft inmiddels landelijke faam vergaard met meer dan enkel de spirituele consulten en cursussen (meer informatie daarover op www.jaspirit.nl). Ook voor de edelstenen komen mensen uit heel het land afgereisd. Het is een indrukwekkende collectie. De website (www.happy-spirit.nl) is een van de grootste in het vakgebied en vergaard die bekendheid door prijs en kwaliteit. Een bezoekje aan Happy Spirit is zeer zeker de moeite waard.

Happy Spirit, Geitenkamp 7, Arnhem, 06 33827736, www.happy-spirit.nl & www.jaspirit.nl.