Feestavond

van De Snoek

GENDT - Op 19 oktober is het weer zo ver! De jaarlijkse feestavond van hengelsportvereniging De Snoek bij het clubhuis in Gendt.

Een spetterende avond waar de koningen en koninginnen worden gehuldigd. Tijdens deze avond is er ook weer de grote verloting, met elk jaar weer prachtige prijzen. Er is weer een hapje en een drankje!

Het belooft weer een gezellige avond te worden. De avond begint om 17.00 uur. De entree is voor leden en partner gratis; introducés betalen 7,50 euro. Opgeven voor deze avond kan door een email te sturen naar hsvdesnoekgendt@gmail.com of 0481 421043 te bellen.

Oud papier

in Doornenburg

DOORNENBURG – Op zaterdag 19 oktober halen leden van de harmonie Sint-Caecilia in Doornenburg vanaf 8:30 uur het oud papier weer op.

Alle inwoners van Doornenburg worden verzocht het papier tijdig en goed verpakt aan de straat te zetten.

Het huis

in de toekomst

HUISSEN - Een ervaringsdeskundige vertelt tijdens een informatieavond in de Zandse Kerk in Huissen hoe oudere woningen duurzamer gemaakt kunnen worden. En daarmee klaar zijn voor de toekomst.

Ook is er ruimte voor vragen van deelnemers. Lokale energiecoöperatie Lingewaard Energie organiseert deze avond op 22 oktober. De start is om 20.00 uur.

Oproep collectanten Alzheimer Gendt

GENDT - Zoekt u een leuke 'loop-baan'? Alzheimer Nederland zoekt hulp. In Gendt wordt dringend uitbreiding gezochtvan het collecteteam.

"We zoeken collectanten die in eigen buurt één of meer straten willen collecteren in de week van 4-9 november. Helpt u mee in onze strijd tegen dementie? Belt u met: Marja Braam (06 21916617) of mail rodenb@planet.nl."

Woonstichting

Gendt is er nog!

GENDT - Meer dan 850 mensen waren tegen een fusie! Woonstichting Gendt mot Woonstichting Gendt blieve! Zonder ons en zonder u was het ons nooit gelukt!

Zonder ons en u was woonstichting Gendt wellicht al verloren geweest en was het op gegaan in een massa stichting. Al 50 jaar kan deze kleine betrouwbare woonstichting al veel aan. Woonstichting Gendt kan het dus al 50 jaar prima alleen... Op naar 100 jaar!