Afbeelding
Foto:

Vrijwilliger worden

bij Omroep Lingewaard?

HUISSEN - Als trouwe lezer van Hét Gemeente Nieuws volgt u natuurlijk elke week het nieuws op papier of kijkt u op de website. Omroep Lingewaard is daar een prachtige aanvulling op: wij brengen het nieuws in beeld en geluid.

Landelijk is er sprake van het bundelen van lokale omroepen in streekomroepen. Wij denken dat een omroep voor het gebied tussen Arnhem en Nijmegen daar een prima uitwerking voor is. Zowel in Lingewaard als in Overbetuwe zullen mensen graag nieuws uit hun eigen kernen zien. Een nieuwe omroep voor dit gebied kan het nieuws uit de eigen kernen brengen en verslag doen van plaatselijke activiteiten.

Bekendheid en draagvlak bij de inwoners van beide gemeenten is voor een lokale omroep belangrijk. Dat is de reden, waarom wij op deze pagina uw aandacht voor de omroep vragen. Graag komen wij in contact met mensen, die vrijwilliger willen worden bij de omroep.

Wij zoeken vrijwilligers voor onze eindredactie, video en fotografie. Als vrijwilliger in de redactie publiceer je mediacontent zoals tekst, beeld, geluid en/of video. Ook zoeken wij vrijwilligers als cameravrouw en/of cameraman. Dan maak je mediacontent. Voor ons nieuwe programma 'Aan Tafel bij Omroep Lingewaard' zoeken we vrijwilligers voor de redactie. Je gaat dan op zoek naar onderwerpen en gasten voor het programma en je verzamelt informatie.

Vrijwilliger zijn bij de omroep betekent met meer dan 30 vrijwilligers samenwerken. Wij bieden een gezellige omgeving waar je fijn bezig kunt zijn. Ben je creatief en nieuwsgierig? Stuur dan een email naar info@omroeplingewaard.nl. Wij nemen dan contact met je op.