Koffieuurtje Bemmel

BEMMEL - Woont u in Bemmel en lijkt het u leuk om plaatsgenoten te ontmoeten? Dan is het Koffie-uurtje misschien iets voor u: een gezellig contactmoment op de eerste maandag van de maand, waarbij men van een vers kopje koffie of thee kan genieten.


Iedereen is welkom, dus men kan bijvoorbeeld ook de buren en kennissen meenemen! Op maandag 7 oktober kan men van 10.30 tot 11.30 uur terecht bij SWL (Cuperstraat 9). Aanmelden is niet nodig, men mag zo binnenlopen. Voor de koffie/thee wordt een kleine bijdrage gevraagd van één euro.

Luikse vlooienmarkt

DRIEL - Nog enkele weken dan houd carnavalsvereniging OldenburgNarren een gezellige Luikse vlooienmarkt, in sporthal & zalencentrum De Oldenburg aan Hofplein 1 in Driel.


Op deze markt staan vele kramen met tweedehands goederen zoals curiosa, boeken, speelgoed, kleding, zolder/garage opruiming. Van 10.00 - 16.30 uur is deze markt open voor bezoekers; de entree voor deze markt is 1.50 euro (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding). "Er zijn nog enkele kramen vrij voor deze markt, wilt u deelnemen aan deze binnenmarkt, meldt u zich dan aan op: luiksemarkt.oldenburgnarren@hotmail.com. Na aanmelding krijgt u een inschrijfformulier toegestuurd, tot zien op zondag 27 oktober."