Afbeelding

Zonnebloemgasten Angeren

genieten van high tea

ANGEREN - Woensdag 18 september verzorgde de afdeling Angeren van de Zonnebloem met medewerking van 'Leefbaar Angeren' een high tea voor haar gasten.

De gasten kwamen om 14.00 uur naar het dorpshuis en kregen bij binnenkomst een welkomstdrankje. Daarna konden ze genieten van een kopje koffie of thee met een etagère met scones, petit fours en andere zoetigheden. Tussendoor werd er een door vrijwilligers samengestelde quiz gehouden over allerlei wetenswaardigheden uit Angeren, zoals het jaartal waarop de voetbalclub SV Angeren werd opgericht. Merkwaardig genoeg bleek dit midden in de tweede wereldoorlog te zijn geweest, namelijk in 1942.

Na deze quiz was het tijd voor een drankje met opnieuw een etagère, nu met hartige hapjes. Onder het genot van deze lekkernijen werd het tweede gedeelte van de quiz gespeeld, die ging over allerlei zaken zoals het grootste aantal inwoners in diverse hoofdsteden. Wist u dat er in Tokio 39 miljoen mensen wonen? Twee keer zoveel als in heel Nederland!

Vervolgens verraste Simone de gasten met een heerlijk soepje opgediend en kwamen er warme hapjes. De goede antwoorden op de quiz werden met de gasten doorgenomen, gevolgd door de prijsuitreiking aan het groepje gasten, die het er het beste vanaf hadden gebracht. Rond 17.00 uur werd de middag afgesloten.

De gasten gingen voldaan en verzadigd naar huis. De avondmaaltijd hebben ze zeer waarschijnlijk overgeslagen.