Afbeelding
Foto:

Piramide aan de Waal pakt uit

tijdens het 3 Oever Festival

GENDT - Aanstaande weekend is de Gelderse Poort voor de vierde keer op rij de entree naar een wereld vol muziek, dans, theater, beeldende kunst, creatieve workshops en culinair vermaak. Pak het pontje, stap op je fiets of trek je wandelschoenen aan en beleef dit unieke natuurgebied rond de Waal, zoals dat alleen maar kan tijdens… het 3 Oever Festival.

De Piramide aan de Waal in Gendt is de centrale plaats op de westoever, waar op beide dagen een prachtig programma is. Deze pleisterplaats is een prima punt om je festivalbezoek te starten of om tussendoor heerlijk te relaxen. Tevens een locatie in de Open Atelier Route.

Zaterdagavond serveert 'Op Vuur en Vlam' een heerlijk vegetarisch vier gangen diner met tussendoor muzikale acts. Zin om mee te genieten? Reserveer tijdig een plaats aan tafel via de website. Vol is vol! Er is mooie muziek, theater, beeldende kunst, lekker eten en drinken en een gezellige bar. Wil je even iets anders dan kun je heerlijk ontspannen bij een korte stoel- of voetmassage.

Bij de Piramide zijn een aantal bijzondere festivalproducties te zien en te horen. Pentatonic een project van Daniël van der Duim, het 3 Oeverorkest en saxofooncollectief Stroomopwaarts! Oneven, een verrassende voorstelling in de Koningskamer. Er is een natuurfietstocht met twee dansvoorstellingen, begeleid door een IVN gids. Kortom een feestje dat je niet mag missen. De entree is gratis. Voor sommige voorstellingen betaal je entree. Meer info: www.3oeverfestival.nl.