Aanmelding MusicKids

en Blokfluit Leren Spelen

ANGEREN - Enkele weken geleden zijn Hellen en Marleen in groep 3 van basisschool Marang geweest om een workshop van de MusicKids opleiding te geven.

Misschien vond uw zoon of dochter het wel zo leuk, dat deze graag lid willen worden van de MusicKids. Eind september gaan we weer met deze cursus starten. In de cursus maken kinderen op jonge leeftijd kennis met muziek, dans en zang. Alle kinderen van groep 3 hebben een aanmeldingsbrief mee naar huis gekregen, waar u meer informatie over de MusicKids kunt vinden.

Op dezelfde dag zijn zij ook in groep 4 geweest om een workshop ‘Blokfluit Leren Spelen’ te geven. Binnenkort gaan wij ook met deze cursus starten. In de lessen maken kinderen op spelenderwijs kennis met muziek en leren een blokfluit bespelen. Alle kinderen uit groep 4 hebben een aanmeldingsbrief mee naar huis, waar u meer informatie over de cursus 'Blokfluit Leren Spelen’ kunt vinden.

Wil je graag muziek maken, kom dan bij harmonie Angeren. Binnenkort starten we weer met een speciaal lespakket voor de beginnende leerling, waarbij je door middel van de methode Samen Leren Samenspelen in tien lessen de basisbeginselen op een instrument van je keuze, (zoals dwarsfluit, klarinet, trompet en slagwerk) leert beheersen. Het is de bedoeling om dit project eind december af te sluiten. Hierna kan je als je dat wilt, vanaf januari verder met individuele lessen. Voor meer informatie, over de kosten, kunt u terecht bij Marianne Hendricks-Swinkels, 026 3254169, of kijk op www.harmonie-angeren.nl. Aanmelden kan via opleidingen@harmonie-angeren.