Kermiszaterdag: gratis entree*; kermiszondag Deutsche Mittag

Kermis Kick-off in De Buitenpoort met live Hike

HUISSEN - De Huissense kermis start je natuurlijk in De Buitenpoort! De Kermis Kick-off op zaterdag is al een traditie. Met live muziek natuurlijk, door en met top feestband Hike. Cadeautje: gratis entree voor de eerste 100 bezoekers. Een dag later een andere traditie. Op zondag, de Deutsche Mittag! Ofwel hét Oktoberfest van de regio, voor de 15e keer! Met DJ und Moderator Hansi Schimanski en live acts!

Live muziek hoort bij het ultieme kermisgevoel. Net als soep en slaatje. En als de band dan ook nog lekkere, feestelijke, opzwepende én actuele muziek speelt dan gaat (vooral) de jongere generatie (let wel: 18+!) uit z'n plaat. En daar zorgt de top feestband Hike keigoed voor tijdens de Kermis Kick-off. Deze gedreven en ervaren muzikanten speelden al bijna iedere feest- en kermistent plat. Van meezingert tot rockclassic tot guilty pleasure tot hit. De energie en het enthousiasme van Hike slaat vanaf minuut 1 over op het publiek, 100% feestgarantie!

De start van de Huissense kermis in De Buitenpoort is zaterdag de 21e om 21.00 uur. Cadeautje: de eerste 100 bezoekers hebben (voor 21.30 uur en 18+) gratis entree! Check Facebook.com/debuitenpoorthuissen voor de foto's en prijzen van de Kermis Countdown.

Helene Fischer

Op zondag (22e) de Deutsche Mittag, alweer voor de vijftiende keer! Hopelijk houden de weergoden van Stimmungsmusik en is de druk bezochte Riesenparty weer buiten. Die jubileumeditie start om 13.00 uur met het aanslaan van een biervat. De eerste bezoekers krijgen natuurlijk een biertje gratis. Bezoekers in stijl verkleed verdienen prijzen! Er is uiteraard tolle Duitse catering, van de Wurstmeister.

Met natuurlijk DJ & Moderator únd Schlagersänger Hansi Schimanski en veel live-acts; De Deurdweilers, Antje Apfelkorn & Die Kaiserbrotchen en... Helene Fischer! Ofwel: Marloez van Summerland. Gratis entree!