Bemmelse Groenschaak voor behoud van flora en fauna Plakse Oeverplas Noordzijde Bemmel. (foto: ccml)
Bemmelse Groenschaak voor behoud van flora en fauna Plakse Oeverplas Noordzijde Bemmel. (foto: ccml) ccml

Open dag Talento Metissimo

BEMMEL - Op zaterdagmiddag 31 augustus start vanaf half twee de jaarlijkse open dag van Talento Metissimo aan de Oeverkamp 30 in Bemmel. Wie gaan de Science- en Cultuurprijs 2019 winnen?

"Na de opening kunt u kennismaken met activiteiten uit het nieuwe vak Science & Cultuur. Van uk tot stuk. 100 procent nieuwe educatie, verrijking en verdieping voor specifieke talentontwikkeling. Afgelopen jaar startten twintig leerlingen (over heel Nederland) en de resultaten blijven prachtig en... we groeien."

Het middagprogramma bestaat uit clinics en workshops zoals: het Bemmelse GroenSchaak, van ouds het bubbelfestijntje, de bekende Cultuur Rondo met schaaktorens en levensbomen, het mini-Jura Park speciaal voor de beschermde amfibieën, de vele denk-vertellers (dat breidt zich leuk uit) en ook Conso en Disso zijn weer van de partij met de muziekintervalklokken.

Het nieuwe Science- en Cultuursysteem – gebaseerd op de natuurwetten van het universum – is weer te zien. "Wij zijn benieuwd naar jullie speuractiviteiten: Wie worden er Science- en Cultuurtalent 2019? Om 15.30 uur staan de twee prijsuitreikingen gepland op het Lotus Klaveron."

Over het Gelderse Groenbeleid: We zijn niet tegen de komst van een snelweg, wel tegen onder andere onverwachte kaalkap. De Science- en Cultuureducatie staat daarom in het teken van 'Behoud Flora en Fauna Noordzijde Bemmel' met onder andere de Bemmelse GroenSchaak.

Kortom: Allen van harte welkom en veel plezier! Stichting T. Metissimo zet zich in voor kerngezonde educatie in Beta en Cultuur waar Elk Talent Telt! Sponsoring blijft welkom: NL82INGB0007099526. Zie: WW.TalentoMetissimo.nl.