Misty 'rocky' Giants warming up the party.
Misty 'rocky' Giants warming up the party.

Misty Giants verzorgt 'warming up'-party voor festival Under the Milky Way

HUISSEN - Stond vorig jaar Engelsman Jed Thomas met zijn band in De Buitenpoort, ditmaal heeft de organisatie het dichterbij gezocht. De Gendts/Bemmelse band met roots in Huissen 'Misty Giants' gaat er een vrolijke swingende rock-party van maken.

Twee jaar geleden zorgden zij op het festival voor een ware warme heksenketel in de 'Kot'. Speciaal voor deze 'warming up' hebben ze een aantal 'Status Quo'-nummers ingestudeerd. Een van de sets zal worden gedrumd door Hans Derksen 'he’s back'! Misty Giants staat voor: 'bluesrock, rock, hardrock'-nummers waarop je kan swingen, springen, dansen en vooral lol hebben. Just for the fun and the smile on the face. Kom donderdag 5 september naar de kleine zaal van De Buitenpoort Huissen. Toegang is gratis en aanvang zal rond de klok van 21.15 uur zijn.

Voor het festival zijn nog kaarten te koop. Online via de website en bij de twee vvk-adressen: Foto Van Eimeren Huissen en cafetaria Braulio in Angeren: 10 euro in de voorverkoop en 15 euro (indien voorradig) bij de kassa festivalterrein. Het terrein is om 12.30 uur open op 7 september. De eerste band staat om 13.00 uur geprogrammeerd. Het kinderprogramma start dan ook in het thema '1001 nacht'. Meer info: www.underthemilkyway.nl, facebookpagina en instagram.

Zingen bij projectkoor Jubilate?



GENDT - Diverse mensen hebben zich al gemeld, maar er is nog plaats om mee te zingen tijdens het kerstconcert van gemengde zangvereniging Jubilate op 21 december in de protestantse kerk in Gendt.

"Is het er nog niet van gekomen om u te melden, aarzel niet meer en kom op 3 september om 20.00 uur naar De Leemhof. Als u zich even aanmeldt op jubilategendt@gmail.com, dan ligt er een mapje met bladmuziek klaar. Iedereen is welkom!"