Afbeelding
Foto:

Hair-Crew Huissen bij top van Nederland

HUISSEN – Als je er voor kiest om naar kapsalon Hair-Crew Huissen te gaan is zo'n bezoek een verademing en staat dat bezoek compleet in het teken van 'wellness'.

Het is een feest om daar geknipt, gestyled of gekleurd te worden. Zodra je binnen komt, krijg je het gevoel er even helemaal uit te zijn. Kwaliteit en vakmanschap zijn er vanzelfsprekend en je merkt dat de kapsters er plezier in hebben om de klant optimaal van dienst te zijn. Wassen, een hoofdhuidmassage, goed advies en luxe kopje koffie of thee zijn er standaard.

Het team scoort een 9,4 van de 10 bij Barberbooking. Dit is een online systeem voor reserveringen. Daar kun je 24/7 een afspraak maken voor je behandeling. Debbie van den Eyssel en haar team blijven zich ontwikkelen en bij scholen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mag je van ons verwachten dat we een goed advies kunnen geven. Hair-Crew Huissen werkt met een uitgekiend assortiment van producten. Onze merken zijn – Schwarzkopf professional, Agadir met argon oil, Kevin Murphy en voor de mannen de Keune 1922-lijn. Daarnaast kun je ook terecht voor keratine behandeling en extensions.

Kom vrijblijvend eens binnenlopen voor advies en maak kennis met het verjongende en creatieve team van Hair-Crew. Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte van leuke aanbiedingen en de laatste trends. Of maak online je afspraak via onze website, www.hair-crew.nl

Openingstijden:

Maandag8.30 – 17.30

Dinsdag8.30 – 17.30

Woensdag8.30 – 17.30

Donderdag8.30 – 17.30

Vrijdag8.30 – 20.00

Zaterdag8.30 – 16.00

Zondaggesloten

Hair-Crew, Brink 2 Huissen; 026 3250325.