Tuin met bloemen uit bollen. (foto: Harry)
Tuin met bloemen uit bollen. (foto: Harry)

Batouwe Basketball verkoopt bloembollen

BEMMEL - Vijf jaar na de eerste bloembollenactie organiseert Batouwe Basketball dit jaar wederom deze actie. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om te kunnen investeren in de eigen jeugd.

Sportief gezien gaat het Batouwe Basketball voor de wind. Verschillende teams spelen op een hoog niveau. Dames 1 speelt al verschillende jaren in de Eredivisie, en Heren 1 heeft de Eredivisie in het vizier. Om dit mooie niveau vast te houden is het de ambitie om elk jaar weer jongens en meiden uit de eigen jeugdopleiding in te laten stromen bij het dames- en herenteam, waardoor we op het hoge niveau kunnen blijven spelen.

Spelen op hoog niveau kost veel geld, maar er moet ook geïnvesteerd kunnen worden om onze jeugdopleiding structureel op een hoger plan te brengen. Via de bloembollenactie hoopt Batouwe Basketball een belangrijk deel van het benodigde geld binnen te halen.

Van 2-8 september komen jeugdleden van Batouwe Basketball met een bestelformulier langs de deur om pakketten bloembollen te verkopen. Ze laten aan de hand van de folder de verschillende mogelijkheden zien, geven uitleg en vervolgens maakt u uw keuze om één of meer pakketten bloembollen te bestellen.

In de week van 7 oktober worden de bestelde pakketten thuisbezorgd. U betaalt pas bij de levering. Daarna kunt u direct aan de slag in uw tuin! Mocht u de huis-aan-huisactie gemist hebben, dan kunt u op zaterdag 21 september nog pakketten bloembollen kopen. We staan dan zowel in een stand bij landwinkel De Woerd als bij de Jumbo in Bemmel. Meer informatie over deze actie staat op www.bvbatouwe.nl.