Afbeelding
Foto:

Gespecialiseerde fysiotherapie bij schouder-, knie- en enkelklachten

ANGEREN / HUISSEN - Spier- en gewrichtsklachten komen voor in alle lagen van de bevolking en kan leiden tot problemen tijdens het dagelijks functioneren en het uitoefenen van je hobby en sport. Een snelle en goede diagnose met daaropvolgend beleid levert een belangrijke bijdragen aan het herstel. Dit vraagt naar lichamelijk onderzoek en behandeling door fysiotherapeuten die zich hierin hebben gespecialiseerd.

Bij ons in de praktijk bent u hiervoor aan het juiste adres. Rondom verschillende gewrichten werken we met gespecialiseerde teams. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunnen binnen het team een collega inschakelen voor een second opinion. Ook staan zij in direct contact met orthopeden in ziekenhuis Rijnstate en kliniek Medinova, waardoor goed en snel overleg mogelijk is.

De volgende teams zijn bij ons in de praktijk aanwezig en bestaan uit 2 of 3 fysiotherapeuten:Schouder en elleboog TeamKnie TeamEnkel en voet Team. Veel ervaring ligt er ook op het gebied van protheses en revalidatie na een operatie. Bij Fysiotherapie van der Ploeg werken we met een speciaal revalidatietraject voor een optimaal herstel na deze ingrijpende operatie.

Heeft u last van uw schouder, elleboog, knie of enkel, wordt u geopereerd? Maak dan een afspraak bij één van onze twee locaties èn kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.fysiotherapievanderploeg.nl.

Locatie Angeren Jan Joostenstraat 40a 026 325 5272

Locatie Huissen Polseweg 17 026 325 5272