De showroom met scherp geprijsde jonge occasions. (foto: Sjaak Veldkamp)
De showroom met scherp geprijsde jonge occasions. (foto: Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

Autobedrijf Van Sambeek

nóg breder aanbod

GENDT - 60-jarig jubileum en een nieuw pand. Voor Autobedrijf van Sambeek Gendt een extra reden om dit met een open huis feestelijk onder de aandacht brengen.

Voor een hapje en een drankje verandert de werkplaats in een gezellig terras. Voor de kinderen is er buiten van alles te doen. Iedereen is van harte welkom. Zaterdag 17 augustus, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het autobedrijf aan de Dorpstraat was uit zijn jasje gegroeid. Uitbreiding was niet mogelijk. Verplaatsen was voor Rob van Sambeek de enige optie, want groei is niet te stoppen. "Ruimtegebrek voor de verkoop is één. De ambitie om het hele bedrijf te verbeteren gaf bij mij de doorslag om een nieuwe locatie te zoeken." En die werd gevonden bij de entree van Gendt.

Het nieuwe autobedrijf is ruim opgezet. Gericht op onderhoud en verkoop/lease van jonge occasions. Autobedrijf Van Sambeek is nu in staat een nóg breder aanbod in voorraad te hebben, zowel binnen als buiten, legt Rob uit. "Wellicht niet onbelangrijk, onze occasions zijn nóg scherper geprijsd."

Huigensstraat 2a Gendt. Telefoon 0481 421215; www.autobedrijfvansambeek.nl.