The Naked Sweat Drips. (foto: Ellis van de Eijden)
The Naked Sweat Drips. (foto: Ellis van de Eijden) Ellis van de Eijden

The Naked Sweat Drips

op Under the Milky Way

HUISSEN - Ze staan weer op het podium, gelukkig, na als band een zeer bewogen periode te hebben meegemaakt. Soms is het leven hard en meedogenloos, en deze jongens kunnen daarover meepraten.

Dat ze zichtbaar met vijf op het podium staan wil niet zeggen dat ze niet het gevoel hebben met zes te zijn. Voor altijd vriendschap! In 2018 kwam hun tweede album uit. 'Pain In Healing' belicht zowel de pijn, het verdriet en het verlies, alsmede het helende effect van de muziek, het verder gaan en het leven. De uit Boxmeer afkomstige band staat garant voor psychedelische rockmuziek met veel energie op het podium waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Een spannende line up zo omschreef het online blad Livestreammagazine de programmering van het festival. Want naast bovengenoemde band staan o.a. Milo (melodieuze pop/rock), Miller & the Tone Machine (hard soul, rockblues), The Escalates (rockabilly, R&R) en de Celtic punkrock van Drunken Dolly. Het festival wordt op 13.00 uur geopend door Panic Tape met een rock en punkgehalte. Op de singer songwriter weide het duo Mood en keytarist Jochem Nuva Macaré en DJ Guus zal op de relaxweide de lekkerste deuntjes laten horen.

Het festival opent haar deuren op zaterdag 7 september om 12.30 uur. Kaarten in de VVK zijn 10 euro (Foto Van Eimeren Huissen en cafetaria Braulio Angeren) of online via de site. Aan de kassa 15 euro. Jeugd tot 18 jaar hebben vrije toegang. Meer info via www.underthemilkyway.nl of de facebookpagina.