Afbeelding
Foto:

'Een makelaar met een missie maar bovenal persoonlijk contact en korte lijnen'

De meerwaarde van een persoonlijke makelaar…

HUISSEN - Eerst verkopen, dan kopen.. of toch andersom? De folder "Gratis waardebepaling door Arns & de Leeuw Makelaars" viel op de deurmat en dat was voor Ans en Ben van Koolwijk in 2018 de aanleiding om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Persoonlijk advies over welke stappen gezet kunnen worden en de manier van aanpakken. Niet doordrukken maar juist de ruimte geven om een goede beslissing te nemen.. 'Neem de tijd, overweeg en overhaast niet'. Dat hadden wij nodig.

"Tijdens een bezichtiging voor onze dochter en schoonzoon kwamen we Johan een half jaar later tegen. Johan gaf een professionele rondleiding en wist veel over de woning te vertellen, de benodigde- en achtergrondinformatie, alle vragen werden in alle eerlijk- en oprechtheid beantwoord. Zijn jarenlange kennis en ervaring sprak ons erg aan. Dat was voor ons de aanleiding om Johan ook in te schakelen als verkopend makelaar voor onze woning."

Verkopen… er komt veel op je af, een spannende tijd waarin je veel keuzes moet maken en vragen hebt, waardoor je toch weleens onzeker kunt zijn. "Dankzij bemoedigende woorden, de korte lijnen en het persoonlijke contact is mijn onzekerheid weggenomen is was er vertrouwen ontstaan in de keuzes die we moesten maken. Bij Arns & de Leeuw ben je geen nummer maar is er één makelaar die je begeleid vanaf stap 1 en die van alle stappen op de hoogte is. Betrokken vanaf het begin van de verkoop tot aan het einde. Een mooie afsluiting dat Johan zelfs mee naar de notaris gaat."

"Een goede verkoop én aankoop, we zijn heel erg tevreden over de verloop van het traject en we voelen ons erg thuis… de juiste keuzes zijn gemaakt."

Wilt u ook een waardevolle ondersteuning bij de aan- en/of verkoop van uw woning? Stap dan eens binnen bij Arns & de Leeuw Makelaars aan de Langestraat 18 te Huissen. Of kijk voor meer informatie op www.arnsdeleeuw.nl. Tel: 026 3258210.