Een inspirerende dirigent!

BEMMEL - Een ieder weet waarschijnlijk hoe belangrijk een leider en gangmaker kan zijn voor clubs, koren et cetera.

"Wij hebben zondag, 14 juli, in Bemmel kunnen zien en horen wat de effecten zijn van een geweldig (zeemans) koor. De video laat zien hoe inspirerend een dirigent kan zijn. Met zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij het publiek in extase! Zijn naam luidt: Gert Huting.                                                

Meerdere video’s: bekijk de volgende link. Link = https://www.youtube.com/playlist?list=PLjmhe_Luy2aA7Xtw7kI3By4PK4pnVLGdc"

Uitslag

dagfondvlucht

LINGEWAARD - Op zaterdag 6 juli werd een dagfondvlucht vervlogen vanaf Chateauroux Parc over een afstand van 645 kilometer.

De duiven werden om 06.50 uur gelost en E. v. Aalten draaide om 15.47 uur zijn eerste duif. 2e. L. Joosten, 3e. A. Borgers.

Uitslagen post-

duivenvluchten

LINGEWAARD - E. van Aalten wint Morlincourt en er was verrassende winst voor C. Neijenhuis op Cahors.

Op zaterdag 29 Juni werd een vlucht vervlogen vanaf Morlincourt over een afstand van 332 kilometer. De duiven werden om 06.45 uur gelost en de eerste duif arriveerde om 11.18 uur bij E. v. Aalten op het hok. 2e. C. Vermeulen, 3e. H. Hegeman.Op vrijdag 5 juli werd de fondvlucht vanaf Cahors over een afstand van 950 kilometer gelost. Het was een zware vlucht waarop slechts één duif de volgende dag thuis kwam. Op zaterdag draaide om 18.52 uur C. Neijenhuis de eerste duif op deze vlucht. De andere ingekorfde duiven kwamen op zondag pas thuis. 2e. E. v. Aalten, 3e. P. Eeuwes, 4e. H.M.C. de Wit, 5e. J. v. Kalkeren.

Flower Power Pleinfeest

op Camping Waalstrand

REGIO - Op 27 juli van 14.00 tot 18.30 uur is er op Camping Waalstrand een Pleinfeest georganiseerd. Dit jaar is er een muziekfeest met verschillende live optredens en een bingo in het thema van Flower Power.

Tijdens deze dag zorgen de artiesten Hugo Peters, Henny Wijmans (New Four) en een aantal verrassingsacts voor een gezellige sfeer. Om ongeveer 15:45 uur staat er een grote bingo gepland met mooie prijzen. U kunt meedoen met het Bierspel van Jerry, riefkoeken komen eten of u op de foto laten zetten in een mooi flower-powerdecor. "We heten een ieder welkom op ons pleinfeest én verkleed in het thema Flower Power wordt zeer gewaardeerd!"