Bemmels afhaalpunt

BEMMEL - Op maandag 15 juli kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur het volgende menu afhalen: soep, bami én 'n toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel. Graag zelf drie afsluitbare bakjes meenemen! "Wilt u ook genieten van zo’n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu’s beschikbaar. Inschrijven kan op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088255 2555.

Het ‘Bemmels afhaalpunt’ is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550). Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Overlast in Haalderen?

HAALDEREN - De Gemeente Lingewaard heeft ons 'Haalderen Leeft' onlangs gevraagd om in kaart te brengen waar in Haalderen welke overlast plaatsvindt.

Op die manier zal de gemeente zich focussen op de handhaving op de plekken waar de meeste overlast plaatsvindt en kan men na een jaar handhaven kijken of de overlast vermindert. Daarom willen wij als platform van u weten waar u overlast ervaart en wat voor vorm van overlast dit is. Enkele voorbeelden kunnen zijn: overlast van hangjongeren, geluidsoverlast, overlast van hondenpoep, van zwerfafval of enige andere vorm van overlast.

U kunt uw overlast doorgeven vóór 17 juli via onze mail: haalderenleeft@gmail.com of onze facebookpagina. Wij zullen de plekken waar de meeste overlast is doorgeven aan de gemeente.