Afbeelding
Foto:

Gespecialiseerde fysiotherapie bij gewrichtsklachten in Medisch Centrum Polseweg Huissen

HUISSEN - Fysiotherapie M van der Ploeg is gespecialiseerd in spier-, pees- en gewrichtsklachten. Dit zijn vaak complexe klachten en vraagt om onderzoek en behandeling door fysiotherapeuten die zich hierin hebben gespecialiseerd.

In het Medisch Centrum Polseweg in Huissen helpen onze fysiotherapeuten u graag. Op deze locatie kunt u op maandag voor schouder- en elleboogklachten een afspraak maken bij Bas Heerze of Gosse Bootsma. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van schouder- en elleboogklachten. Ook staan zij in direct contact met orthopeden in Rijnstate en Medinova, waardoor goed en snel overleg mogelijk is. Heeft u klachten aan de lage rug, bekken of heup, dan helpt Annemieke Burgers u graag. Als manueeltherapeut heeft zij veel kennis en ervaring op dit gebied. Annemieke is elke donderdagochtend aanwezig in Huissen.

Kunt u niet op deze dagen, maar wilt u wel graag gezien worden door één van onze fysiotherapeuten? Bel gerust en we zoeken naar mogelijkheden op onze hoofdvestiging in Angeren. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.fysiotherapievanderploeg.nl.

Locatie Angeren, Jan Joostenstraat 40a, 026 3255272; Locatie Huissen, Polseweg 17, 026 3255272