(foto: Jeroen Meuwsen Fotografie)
(foto: Jeroen Meuwsen Fotografie) Jeroen Meuwsen Fotografie

Anchalee Massagesalon: Thaise

massage voordat u vakantie krijgt!

BEMMEL - Ondanks dat de afgelopen week soms anders deed vermoeden, komt de zomervakantie er snel aan. Wilt u na een lang schooljaar of een druk werkprogramma om alles voor de vakantie af te krijgen nog een heerlijke massage boeken? Bij Anchalee Massagesalon in het centrum van Bemmel bent u hiervoor aan het juiste adres.

Daar hoort natuurlijk een leuke aanbieding bij, 100 minuten massage voor 64 euro. Wilt u niet alleen komen maar samen met uw partner, collega, vriend(in) of kennis een duo-masssage (een massage voor twee personen op hetzelfde tijdstip en dezelfde massagekamer) ondergaan? Dat kan, een uur duo-massage voor de prijs van 80 euro (geldig tot en met 7 juli 2019).

Er komt steeds meer vraag naar duo-massages, maar hierop is de massagesalon aan de Deken dr. Mulderstraat 6b (boven het notariskantoor) in Bemmel volledig voorbereid. Ga dus relaxed op vakantie en maak vandaag nog een afspraak via 06 57060794.

Nijmeegse Vierdaagse: Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse kunnen vanaf deze week ook weer inschrijven voor de 'Vierdaagsemassages' (30 minuten massage voor 22,50 euro). Deze aanbieding is alleen geldig van 16 juli - 20 juli. Het team van Anchalee Massagesalon is in de Vierdaagseweek wat betreft personele bezetting extra uitgebreid, maar toch is het raadzaam om uw afspraken vroeg genoeg te plannen om teleurstellingen te voorkomen. "Afgelopen jaren waren er naast de deelnemers die zelf ook veel mensen die een massages cadeau gaven aan een geliefde die aan de Vierdaagse deelnam, om deze reden hebben we ons team dit jaar versterkt tijdens deze dagen. Namens het hele team wensen wij alle deelnemers ontzettend veel succes", aldus Anchalee. Ga voor meer informatie naar www.anchalee.nl.