Afbeelding
Foto:

Is dit het moment

om de markt op te gaan?

HUISSEN - Een veel gestelde vraag die men niet zomaar kan beantwoorden. Waarschijnlijk hoort u veel verschillende geluiden: "Oh, ik had mijn huis binnen 1 week verkocht". "Mijn huis was al verkocht voor dat het bord in de tuin stond". "De woningmarkt is aan het stagneren".


Maar wat is nu waar? En is uw eigen situatie daarmee te vergelijken? Het antwoord is namelijk erg afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er komen veel aspecten kijken bij de verkoop van een huis. Zo is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de vraag naar dit type huis, de transactieprijzen in de omgeving en hoe de woningmarkt momenteel in elkaar zit. Een gedegen omgevingsscan en verstand van zaken bieden dan uitkomst.

Dus is dit voor u het juiste moment? Het is in ieder geval wel het juiste moment om een specialist in te schakelen voor een goed onderbouwde keuze. Bij Ron Pieters Makelaardij bent u dan aan het juiste adres. Plan een afspraak zodat onze makelaars u kunnen informeren en adviseren over de omgevingsfactoren, de woningwaarde van uw huis en het verkoopproces. (www.ronpietersmakelaardij.nl | 026 3886683).