Van 27 juni tot en met 3 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. Op het gebied van relaties is de kreeft heel eenduidig; het gaat de kreeft vooral om familie. De eigen clan is heilig! Ze slaan dan ook geen enkele familiebijeenkomst over. Al hebben ze het liefste dat dit bij hun thuis gebeurt. Kinderen zijn ook alles voor ze. Ze gaan ervoor door het vuur! In intieme relaties zijn ze ontstellend trouw, mits het veilig is!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Op donderdag kan de vlam in de pan slaan. Ze zijn dan zeer gemakkelijk op hun teentjes getrapt. Maar hun felle reactie zal van korte duur zijn. Ze zeggen als snel 'zand erover'. Vanaf volgende week dinsdag loopt jouw planeet Mars in het teken leeuw. Tijd om meer werk van je hobby te maken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op donderdag de 27e zou je dichter bij een bepaald iemand willen zijn. Maar op de een of andere manier lukt dat niet. Op maandag staan de planeten goed voor vrouwelijk gezelschap. Vanaf volgende week woensdag gaat jouw planeet Venus in het teken kreeft lopen. Dat wordt herinrichten!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag 27 juni loopt jouw planeet Mercurius in het teken leeuw. Daardoor ben jij voor een paar weken uitzonderlijk eigenwijs. Die eigenwijsheid zorgt er zondag voor dat je teveel hooi op je vork neemt. Volgende week woensdag ben je zelfs de draad van je eigen leven helemaal kwijt.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Aanstaande donderdag en vrijdag zijn zeer onrustige dagen. Je hebt dan teveel aan je hoofd! Op zaterdag keert de rust terug en weet je precies wie je waarover aan moet spreken om je zin te krijgen. Vanaf volgende week woensdag loopt de planeet Venus in jouw sterrenbeeld. Dat geeft rust.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Vanaf donderdag 27 juni loopt de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat geeft veel afwisseling en meer dan genoeg sociale contacten. Op diezelfde dag combineer je eigen belangen goed met de groepsbelangen. Vanaf dinsdag komt er veel energie vrij. Gebruik die voor opmerkelijke doelen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf donderdag 27 juni loopt jouw planeet Mercurius in het teken leeuw. Dat maakt jou ineens een stuk trotser dan normaal. Je bent zelfs gevoelig voor complimentjes! Op zondag verlies jij jezelf in een meningsverschil Op woensdag zie je de oorzaak van bepaalde problemen niet en loopt alles in de soep.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag 27 juni zou je in willen grijpen bij een conflict tussen vrienden. Maar op de een of andere manier zie je geen ingang daartoe. Het wordt dus een soort impasse. Vanaf volgende week woensdag loopt jouw planeet Venus in het teken kreeft. Daardoor bewaar jij de lieve vrede in de familie.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag 27 juni betreur jij het dat het je niet lukt om de ander te bereiken. Dat lijkt opzet maar heeft vooral te maken met andere prioriteiten. Vanaf volgende week dinsdag loopt jouw planeet Mars in het teken leeuw. Dat geeft dat je de komende maand meer opkomt voor jouw eigen belangen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Gedurende het komende weekend is er en levendige discussie gaande over een aantal belangrijke onderwerpen. Daarbij vergeet jij om de ander ook de ruimte te geven voor reacties. Dat maakt de discussie nodeloos ingewikkeld. Op maandag is het beter om je aan te passen aan de heersende opinie.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
In het komende weekend geniet jij vooral van de huiselijke en familiale contacten. Het is in jouw ogen goed om weer eens dicht bij elkaar te zijn en wederwaardigheden uit te wisselen. Volgende week woensdag sta je echter recht tegenover een familielid. Dit 'gat' valt bijna niet te dichten.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag 27 juni trek jij een verantwoordelijke positie binnen de groep naar je toe. Maar je 'regeert' in een zeer democratische vorm. Vrijdag ben je erg gespannen vanwege het onverwachte optreden van iemand in je nabije omgeving. In het weekend keert gelukkig de rust weer terug.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande zondag heb jij zoveel te vertellen dat je over je eigen woorden struikelt. Kan iemand het nog volgen? Volgende week maandag raak jij emotioneel wat op drift. En volgende week woensdag schieten woorden echt tekort. Misschien moet jij wat je te zeggen hebt anderszins overbrengen.