Alle jeugdleden zijn getrakteerd op ambachtelijk ijs, als dank hebben zij Han een cheque overhandigt als bijdrage voor zijn inzameling tbv Kika.
Alle jeugdleden zijn getrakteerd op ambachtelijk ijs, als dank hebben zij Han een cheque overhandigt als bijdrage voor zijn inzameling tbv Kika.

Uitslag derde jeugdviswedstrijd Huissen

HUISSEN - Met opnieuw een fantastische opkomst is er op de mooie dinsdagavond ruim twaalf meter aan vis gevangen waarbij slechts een enkeling geen vis op het droge wist te krijgen helaas.

Aan het begin van de avond zijn al onze leden en begeleiders getrakteerd op ambachtelijk ijs van La Differenza uit Huissen. Han Leijser, eigenaar en zelf ook visliefhebber is inmiddels al enkele jaren een vaste sponsor van onze jeugd. Dit jaar is Han zijn doel de marathon van New York te lopen voor het goede doel: KiKa. De jeugdcommissie heeft als dank voor Han zijn sponsorschap een cheque aangeboden om zijn doel te ondersteunen. "Wij willen Han nogmaals bedanken en heel veel succes wensen met de voorbereiding en de inzameling ten behoeve van KiKa!"

Direct na aanvang werden de eerste vissen al gevangen, over het gehele water wisten vele kinderen meer als een meter per persoon te vangen, zo blijft het spannend wie er aan het einde van het seizoen de meeste centimeters op zijn of haar naam heeft staan.

Naïma was de winnaar van deze wedstrijd met 175 centimeter, Elise wist met een sterke derde wedstrijd de tweede plaats te bemachtigen met 143 centimeter. Lucas, deze avond voor het eerst wist knap derde te worden met 138 centimeter, Lucas wist ook de kleinste vissen van de avond te vangen: twee bittervoorntjes van liefst zes centimeter wisten de dobber onder te krijgen. De grootste vis van de avond was een prachtige zeelt van 48 centimeter gevangen door Mats.

De volgende en laatste competitiewedstrijd van Sint-Petrus zal worden gevist op 25 juni. Ieder jeugdlid tot en met 14 jaar kan hieraan deelnemen.