Zaterdag voorronde, zondag finale tijdens Kersenfeestconcert

Gendt's Got Talent tijdens Kersenfeest

GENDT - Dit jaar wordt het traditionele Kersenfeest in Gendt georganiseerd door harmonie Sint-Caecilia. Zoals het een muziekvereniging betaamt, heeft men in het programma veel ruimte ingeruimd voor muziek.

Op zaterdagavond 29 juni zal de voorronde van de talentenshow Gendt’s Got Talent plaatsvinden in de theaterzaal van Providentia aan de Dorpstraat. Diverse talenten zullen zich met zang, dans en muziek presenteren aan het publiek en een driekoppige jury, bestaande uit prominente Gendtenaren. De drie beste acts plaatsen zich voor de finale, welke tijdens het Kersenfeestconcert op zondagmiddag zal plaatsvinden. Dit spectaculaire concert wordt verzorgd door het orkest, de A-slagwerkgroep en de B-slagwerkgroep van de organiserende vereniging harmonie Sint-Caecilia.

Er wordt een breed scala aan populaire muziek gepresenteerd, variërend van Kensington tot John Denver en van Lady Gaga tot Toto. De drie finalisten zullen tijdens het concert nogmaals optreden en hiermee proberen om de titel 'Hét Talent van Gendt' binnen te slepen. Het publiek kan na de drie optredens middels een stem-app stemmen en zo de winnaar van Gendt’s Got Talent bepalen.
Zaterdag 29 juni: voorronde Gendt’s Got Talent, aanvang 20.00 uur
Zondag 30 juni: Kersenfeestconcert met finale Gendt’s Got Talent, aanvang 14.00 uur
Beide keren in de theaterzaal van Providentia Gendt.