Finish team-031 Lingewaard. (foto: Team-031)
Finish team-031 Lingewaard. (foto: Team-031) team-031

Finish voor

Roparun team031 Lingewaard

LINGEWAARD - Roparun team-031 Lingewaard is gefinished en heeft haar doelen bereikt! In het pinksterweekend is het team naar Parijs vertrokken om daar op zaterdag 8 juni met de 533 km lange estafette-loop van Parijs naar Rotterdam te starten.

Het team, bestaande uit 24 deelnemers, kende om en in Antwerpen wat problemen. Ondanks deze tegenslag legden ze het parcours af in twee dagen en nachten met een gemiddelde snelheid van 10,8 km/u. Na de finish op de Binnenrotte in Rotterdam, werd het team door het thuisfront op een warme en enthousiaste wijze bij de Leste Stuijver in Angeren ingehaald en bejubeld.

Bejubeld omdat niet alleen het sportieve resultaat is behaald, maar ook het belangrijke financiële resultaat. Team-031 loopt om de ‘rotziekte’ kanker de wereld uit te helpen en om mensen mét kanker zodanig te helpen dat ze nog wat aan hun leven hebben. Daarvoor heeft dit team dit jaar, schrik niet, bijna 50.000 euro opgehaald! Dankzij de sponsorlopen op de basisscholen (Abacus, Regenboog, Sterrebos), de spinningmarathon en de vele sponsoren die het team materieel (trainingsmogelijkheden, kleding, catering, vervoer) en financieel hebben gesteund.

Kanker de wereld uit zal niet in een-twee-drie lukken, maar Roparun team-031 Lingewaard heeft daarvoor in het pinksterweekend wel kleine stapjes gezet.