Van 20 tot en met 26 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. De kreeft is een echt gevoelsmens. Hij kan zich goed verplaatsen in de ander en voelt de ander ook haarscherp aan. De kreeft houdt ervan om voor de ander te zorgen. Lekker kokkerellen bijvoorbeeld en altijd zorgen voor een gezellig huis waar het goed toeven is. Het ophalen van herinneringen is een favoriete bezigheid van de kreeften.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag krijg je te maken met een soort patstelling waarbij het er hard aan toe kan gaan. Pas op want deze situatie creëert alleen maar verliezers. Tijdens het komende weekend wil je naar buiten, erop uit! En je wilt bewegen. Organiseer iets leuks en spannends voor een groepje.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zaterdag haal jij de banden met iemand steeds strakker aan. Dat wordt genieten voor twee. Maar zondag is het je al weer teveel. Dan wil je het liefste dat de ander wat minder enthousiast op jou reageert. Na het weekend is het zo erg dat je wel allergisch voor de ander lijkt.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag voer jij waanzinnige gesprekken waarbij jij de kans krijgt om je brede belangstelling te etaleren. Als iemand je dan om advies vraagt, haal jij alles uit de kast om tot een weloverwogen antwoord te komen. Aanstaande maandag zijn je gevoel en je verstand in een uitstekende balans.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Na een wat rommelige donderdag zijn vrijdag en zaterdag dagen om door een lintje te halen. Op zaterdag begint om 17:55 uur de kreefttijd weer. Dat maakt je extra gevoelig. En dat merk je volgende week maandag. Op dinsdag en woensdag is het goed om je eigen koers te blijven varen!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag is het de langste dag en je voelt helemaal dat jouw seizoen begint; de zomer! Op zaterdag en zondag is het voor jou dan ook volop genieten. Zorg ervoor dat je omringd wordt door mensen waar je graag mee optrekt. Volgende week dinsdag ben je ontevreden over een bepaalde situatie.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vrijdag is een drukke dag maar wel eentje die jou veel bevrediging schenkt. Vrijwel alles wat je aanpakt lukt en de mensen om je heen bewonderen jou. Maak dankbaar gebruik van deze wind mee om datgene te bereiken wat je al lang wilde. Volgende week dinsdag voel jij je uiterst tevreden.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn uitstekende dagen voor 'de liefde'. Ben je single, dan is het nu goed om te daten. Maar later, na het weekend, kan blijken dat niet iedereen is zoals hij of zij zich voordoet. Dat heeft niets met 'bedrog' te maken maar met scherpe kantjes die iedereen heeft.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande donderdag probeert iemand jou uit de tent te lokken. Pas op dat je niet in de valkuil van een machtsstrijd valt! Het komende weekend wordt heel bijzonder. Een verbintenis wordt dieper dan ooit. En je krijgt nieuwe mogelijkheden in je leven door een studie of cursus. Ga ervoor, schorpioen!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag ben jij weer eens een echte spraakwaterval! Maar je hebt dan ook leuke verhalen te vertellen en je publiek hangt als het ware aan je lippen. Zaterdag wil je vooral graag bewegen. Wat let je? Trek je sportkleren aan en ga joggen of fietsen. Op zondag heb je behoefte aan rust maar krijg je de niet.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Volgende week maandag zou je iets vriendelijks willen doen voor een ander, maar sla je de plank volledig mis. Het heeft alles te maken met een beroerde timing. En jij het je ook onvoldoende verdiept in wie die ander eigenlijk is en wat voor een smaak die heeft. Beroerder kan bijna niet!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande donderdag heb jij er vooral moeite mee dat bepaalde ontwikkelingen zo traag gaan. Dat ligt natuurlijk ook aan de mensen die dit uit moeten voeren. Volgende week maandag lukt het je niet om de ander écht te bereiken. Woensdag lukt dat wel maar is de ander nogal onwillig om mee te werken.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag is een uitstekende dag om je gedachten op een rijtje te zetten. Misschien is het een goed idee om ze op papier te zetten voor later. Zaterdag zet jij je tomeloze energie in voor een goed doel. Dat geeft jou een groot gevoel van bevrediging. Volgende week maandag ben jij supergevoelig.