Hutten bouwen tijdens Kinderdorp 2018.
Hutten bouwen tijdens Kinderdorp 2018.

Kinderdorp Haalderen:

Veld verandert in houten dorp...

HAALDEREN - Ook dit jaar organiseert Stichting Kivac weer het kinderdorp in Haalderen. Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 augustus zal het veld aan de Notenboomstraat weer veranderen in een houten dorp voor kinderen.

Dit jaar zal het kinderdorp voor het eerst zeven dagen duren, één dag minder dan voorgaande jaren. Op zaterdag wordt er gestart met het bouwen van de hutjes en maken de kinderen kennis met hun groep. Deze zijn ingedeeld op basis van leeftijd. 4 - 6 jarigen komen in de jongste groep, 7 - 9 jarigen in de middengroep en 10 -15 jarigen komen in de oudste groep.

De week zal bol staan van leuke activiteiten. Zo wordt op zondag het dorp officieel geopend met een fancy fair. Op dinsdagavond staat Kivac Got Talent op het programma. Woensdag gaat de oudste groep overnachten en op vrijdag sluiten we de week af met de intocht van de wandeldriedaagse en een groot kampvuur. Tussendoor zullen de groepen elke dag leuke activiteiten doen, zoals sportspellen, speurtochten en buikschuiven.

Online inschrijven
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om uw kind(eren) alvast vooraf in te schrijven op onze website. Uiteraard kan dit ook nog gewoon tijdens de start van het kinderdorp. Ga voor meer informatie naar onze website en houdt onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws: www.kinderdorphaalderen.nl en https://www.facebook.com/Kinderdorphaalderen.