Afbeelding
Foto:

Samen alleen verder…

ANGEREN / GENDT - Kapsalon Mariton aan de Christinastraat 8 in Angeren is al meer dan veertig jaar een begrip in Angeren. De vele vaste klanten van kapsalon Mariton weten, dat ze bij Rita en Fenna in goede handen zijn. Naast hun vakinhoudelijke kennis en ervaring zorgt zeker ook de persoonlijke aandacht van beiden voor een vaak jarenlange klantrelatie. In een aantal gevallen zelfs al meerdere generaties.

Never change a winning team zou dan ook een logische gedachte zijn. Echter, beide dames hebben in goed overleg besloten dat per 01-08-2019 Fenna zelfstandig in haar eigen, nieuwe kapsalon in Gendt verder gaat. De allround kapsalon 'Fenna's Hairfashion' opent op één augustus haar deuren voor nieuwe en bestaande klanten. Rita daarentegen, zal op het vertrouwde adres haar Kapsalon Mariton en Haarwerken Mariton voortzetten.

En wat betekent deze "scheiding" voor mij als vaste klant? Wat moet ik straks na één augustus? Móét ik kiezen? En als ik kies, is dat dan voor altijd? Het antwoord op al deze begrijpelijke vragen is even simpel als praktisch. Vrijheid, blijheid. Uw keuze wordt niet definitief vastgelegd en is ook niet onherroepelijk. En u hoeft zich al helemaal niet schuldig te voelen als u wél kiest. Valt uw keuze op kapsalon Mariton, dan zal Fenna u bij een spontane ontmoeting vriendelijk blijven begroeten en een babbeltje maken. En als u de voorkeur geeft aan Fenna's Hairfashion, dan zal Rita, zoals altijd, geïnteresseerd blijven in hoe het met u gaat.

En hoe zit dat 'keuzegedoe' eigenlijk bij onze beide professionals ? Nou, die hebben hun keuze al lang gemaakt: Vrienden voor het leven met waardering en respect voor elkaar!

Kapsalon Mariton, Christinastraat 8, Angeren 026 3250203 ¶

Fenna's Hairfashion, Dries 25, Gendt, 06 30778297