A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol Bemmel)
A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol Bemmel) deBOL Bemmel

Het was weer geweldig!

BEMMEL - Op vrijdag 24 mei was het alweer de laatste avond van de ontzettend gezellige deBol Junior Avond-4-Daagse Bemmel.

Gelukkig hadden we dit jaar geen last van noodweer en konden we op dinsdagavond gewoon van start. We wandelden in een lang lint door Bemmel, vertrokken op woensdagavond voor de langste route van de A4D (door de polder) waarna we op donderdagavond een wat kortere route wandelden. En op vrijdagavond alweer de laatste avond met de grootse intocht! Er werd verzameld bij De Vlinderboom, waar lekkere discomuziek werd gedraaid. De bloemendames van deBol deelden, samen met de lakeien, namens deBol een mooie bloem uit aan alle deelnemers. En eindelijk… om acht uur vertrok de lange stoet deelnemers (ruim 1100 kinderen) onder begeleiding van drumfanfare Eska richting de finish. Er stonden heel veel papa’s en mama’s, opa’s en oma’s langs de route om de kinderen in te halen en te feliciteren.

Bij de finish lag de welverdiende A4D medaille klaar! Jullie mogen trots zijn op jezelf! Super goed gedaan allemaal! Doen jullie volgend jaar ook weer mee? Dan wordt de dertiende deBol Junior Avond-4-Daagse gehouden van 12 - 15 mei.

Prinsessen en Ridders bij de laatste avond. (foto: deBol Bemmel)