Afbeelding
Foto:

Juwelier Van Schaik bestaat 25 jaar

ZETTEN - In december 1994 opende Martijn van Schaik, toen 23 jaar zijn winkel aan de Hoofdstraat in Zetten.

Aanvankelijk werd er gestart als goudsmederij met een kleine aanvulling juweliersartikelen. De meeste sieraden werden in eigen werkplaats gemaakt. Doordat er in de eerste weken al vragen kwamen van klanten naar artikelen die niet in huis waren werd het assortiment snel uitgebreid. Er kwamen horloges en sieraden bij die werden ingekocht bij verschillende leveranciers. Al snel groeide de winkel van Van Schaik uit tot een volwaardige juwelierszaak.

In 1999 is de zaak verhuisd naar het naast gelegen pand waar een gedeelte van gehuurd werd. Hier was meer ruimte om alle sieraden en horloges te presenteren en ook de goudsmederij werd uitgebreid. Op deze locatie was de zaak tot 2015 gevestigd, in oktober 2015 was de verbouwing klaar van het pand dat in 2014 is aangekocht, en is de zaak verhuisd naar de overkant van de straat. De winkel is inmiddels gegroeid tot de grootste juwelierszaak in de regio, met een enorm assortiment horloges en sieraden in iedere prijsklasse.

De goudsmederij bestaat uiteraard ook nog, er wordt door verschillende goudsmeden gewerkt aan de reparaties en opdrachten die dagelijks binnenkomen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een collectie sieraden waar een vingerafdruk en as van een dierbaar persoon in verwerkt kan worden.

Het 25-jarig bestaan wordt vanaf 21 mei gevierd. Bij elke aankoop boven de vijfentwintig euro ontvangt u een cadeaubon voor een volgend bezoek.Voor een goede service en een deskundig advies gaat u al 25 jaar naar Juwelier Van Schaik.

Afbeelding