Van 30 mei tot en met 5 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. Tweelingen is een zeer sociaal menstype. De tweelingen kent veel mensen. Maar om ze allemaal vrienden te noemen. De tweelingen heeft het eerder over kennissen. Op liefdesvlak zijn het nogal flirterige mensen. Het hebben van één relatie is soms moeilijk voor ze. Het liefste hebben ze meerdere relaties. Met de nodige verwikkelingen!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Rond vrijdag 31 mei laat je overduidelijk zien wat jij wilt en hoe je het wilt. Daar kan niemand omheen. De felheid waarmee je dit neerzet is waarschijnlijk afkomstig uit eerdere frustratie. Volgende week woensdag reageer je nogal emotioneel op iemand in je naaste omgeving.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan het einde van de werkweek geniet je van je dagelijkse activiteiten en rond je het een en ander succesvol af. In het weekend val je wel in een zwart gat. Wat nu verder aan te pakken? Aanstaande maandag dient dat zich vanzelf aan. Het is goed om dit 'project' samen met een ander te doen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Donderdag is nogal chaotisch en raak jij gespannen van het feit dat bepaalde dingen niet lukken. Op vrijdag verlies je het overzicht volledig en raak je min of meer in paniek. Zaterdag is het belangrijk dat jij je mond niet voorbij praat! Vanaf dinsdag lopen verstand en gevoel om de haverklap door elkaar.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag ben je best wel humeurig. Op vrijdag kom je voor een verrassing te staan. Of die leuk is? Misschien. In het weekend ben je vooral op zaterdag druk bezig maar heb je ook tijd en aandacht voor de ander. Vanaf dinsdag loopt de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld. Dat geeft reislust.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag ben jij een en al enthousiasme over een nieuw project. Deze vonk kan overslaan op anderen! Zo heb je al snel een groepje dat hiermee aan de slag kan gaan. Volgende week dinsdag laat je weer eens zien hoe goed jij bent in organiseren. Je komt daarbij met creatieve oplossingen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag en vrijdag heb je de neiging om ergens teveel woorden aan vuil te maken. Dat komt de helderheid niet ten goed! Op zaterdag hou je dan ook wijselijk je mond wat meer dicht. Vanaf dinsdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken kreeft. Dat geeft meer aandacht voor familie zaken.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Op donderdag en vrijdag geniet je van de leuke contacten en de fijne gesprekken die je voert. Met één persoon maak je een soort vaste afspraak. Op zaterdag ben je een beetje in de war doordat je iets niet goed voor elkaar krijgt. Aanstaande maandag is een prima dag om nader tot iemand te komen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aan het einde van de werkweek laat je duidelijk horen wat jouw standpunt inzake bepaalde zaken is. Op zaterdag echter niet. Je vraagt je dan af of je bepaalde mensen wel kunt vertrouwen. Aanstaande maandag heb je een afspraak waar je veel van verwacht. En terecht. Dit is een bijzonder contact.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag vertrouw je helemaal op je gevoel. Volg je intuïtie, schutter! Maar op vrijdag zit je vooral in de knoop met je denken. Je brein vliegt alle kanten op en jij kunt daardoor geen knopen doorhakken. Op zaterdag heb je last van teveel of de verkeerde aandacht. Wimpel mensen even af.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Donderdag is een slechte dag voor jou. Je kunt de ander niet bereiken en dat stoort je. Vrijdag lukt dat wel op een 'zachte' manier. Tip: neem eens een kleine attentie mee. Na een ontspannen weekend ga je begin volgende week er tegenaan. Je organisatietalent druipt ervan af.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Donderdag kun je het langzaam uitleggen of snel. Maar je krijgt het een en ander niet uitgelegd. Op vrijdag lukt je dat wel door het goede voorbeeld te geven. De ander hoeft je alleen maar na te doen. Volgende week dinsdag speel jij op een hele positieve manier de leidersrol. Iedereen is blij verbaasd.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Blijf op donderdag, ondanks de vele misverstanden, zo positief mogelijk Alleen op die manier blijft het contact goed. Op vrijdag geen beslissingen nemen want daar kom je op dat moment niet uit. In het weekend baal je dat een bepaalde relatie niet goed loopt. Toch ligt dit echt niet aan jou.