Enkele gulle gevers samen met een deel van de deBol A4Dgse organisatie bij de ballonnenzuil van Ilonka van Dinteren.
Enkele gulle gevers samen met een deel van de deBol A4Dgse organisatie bij de ballonnenzuil van Ilonka van Dinteren. Foto:

Sponsor bedankt!

BEMMEL - Vorige week werd de twaalfde deBol Junior Avond-4-Daagse in Bemmel gehouden. Het was weer een hele gezellige, sportieve week met mooie wandelroutes en lekker wandelweer. Er waren elke avond ruim 1100 kinderen op pad.

Op dinsdagavond liepen we door de Essenpas, richting Haalderen en werden de kinderen onderweg verrast met iets lekkers van Albert Heijn en van Kinderopvang Zonnekinderen. Op woensdagavond trokken we met z’n allen in een heel lang lint de polder in (wat is het daar mooi hè in deze tijd van het jaar) en stonden de mensen van BSO Oerke & Oerkind en Jumbo Scheperkamp iets lekkers uit te delen. Op donderdagavond wandelden de kinderen door Klein Rome en De Pas en werd er lekkers uitgedeeld door Coop, Kinderdorp Bemmel en door Kinderopvang Skar. Op vrijdagavond trok een lange stoet over De Plak waar we werden verrast door de bakker, Ambachtelijke Bakker Engelen en werd er door Eetwinkel Polly bij Sportpark Ressen iets lekkers uitgedeeld.

Stichting deBol wil deze gulle gevers heel hartelijk bedanken.