(foto: Cor Frensen)
(foto: Cor Frensen)

Kom bij Pheidippides

HUISSEN - Pheidippides is de naam van de soldaat die de eerste marathon op zijn naam schreef, maar dat helaas met de dood heeft moeten bekopen. Hij was ongetraind en dat maakte het verschil van leven en dood. Wil jij het gezonder aanpakken dan hij?

Denk je er over om (weer) iets aan sport te gaan doen? Je zit bijvoorbeeld toch al een groot deel van de dag op kantoor, in de auto of op facebook. Loop je al en wil je eens meedoen? Kom vrijblijvend naar een van onze avonden (dinsdag of donderdag, vanaf 20:00 uur, De Brink ingang sporthal). Bevalt het hardlopen je goed, dan kun je lid worden van onze vereniging. Er wordt training gegeven op drie niveaus, beginners, gevorderden en snelle hardlopers en er zijn wandeltrainingen. Regelmatig worden er ook andere activiteiten georganiseerd.

Als lid krijg je: wekelijks tot twee looptrainingen gegeven door gecertificeerde of gediplomeerde trainers, de beschikking over een sportaccommodatie die bijna onbegrensd is en waar je ook buiten trainingsuren vrij gebruik van mag maken, een gezellige groep medesporters die zich ook op andere momenten voor de vereniging inzet. En dat alles voor 100 euro per jaar. Dat is ongeveer twee euro per training (bij één training per week). Ja, zeg nou eerlijk waar krijg je tegenwoordig nog zoveel waar voor je geld. Durf je de eerste stap te zetten en kom je ook hardlopen? Kijk op www.pheidippides.nl.